TINECO Floor One S5 Combo Plus Hepa filtrid ja harjarullid, (2 tk.+2tk.)

TINECO Floor One S5 Combo Plus Hepa filtrid ja harjarullid, (2 tk.+2tk.)

34.99€
Mudel: 710834
Kättesaamine pakiautomaadist al. 3.60 €
Kulleriga kohaletoimetamine al. 4.68 €
Tootekirjeldus

Pakett sisaldab 2 asendusharja rullikut Tineco FLOOR ONE S5 COMBO Smart Wet/Dry tolmuimejale + 1 komplekti asenduskuivfiltreid Tineco FLOOR ONE S5 COMBO Smart Wet/Kuivtolmuimejale

Kvaliteetsed mikrokiudrullid imevad ja pesevad põrandaid korraga, püüdes kinni väikesed osakesed, suured osakesed ja vedelikud

Nutikad isepuhastuvad harjarullid
Nutikad isepuhastuvad harjarullid on kergesti eemaldatavad, puhastatavad (pärast iga kasutuskorda) ja vahetatavad (iga 3-6 kuu järel), sobivad laminaatidele, linoleumile, tihendatud puitpõrandatele, marmorile jne.

Püüab 99,99% eraldunud osakestest
Käsitsi vaakum HEPA kuivfilter püüab kinni 99,99% puhastamise käigus eralduvatest osakestest, sealhulgas nii väikesed kui 0,3 mikronit.

HEPA kuivfilter
HEPA kuivfiltriga põrandapuhasti püüab mustuse ja prahi kinni. Puhastage HEPA kuivfiltreid (iga 3 kuu järel) ja vahetage (iga 12 kuu järel).

Üldine hinnang

Individuaalne lähenemine

Innovatiivsed tehnoloogiad

Ostu tagastamine

Autoriseeritud partner

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui nõustute küpsiste kasutamisega, klõpsake nupul "Nõustun" või jätkake veebilehe sirvimist. Saate oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem teavet küpsiste kohta saate lugeda Privaatsuspoliitikast.

Tasu 3-s võrdses osas. Ilma lisakuludeta. Vaata...

messenger