TINECO Floor One S7 Premium Hepa filtrid ja harjarullid, (2 tk.+2tk.) TINECO Floor One S7 Premium Hepa filtrid ja harjarullid, (2 tk.+2tk.) TINECO Floor One S7 Premium Hepa filtrid ja harjarullid, (2 tk.+2tk.) TINECO Floor One S7 Premium Hepa filtrid ja harjarullid, (2 tk.+2tk.)

TINECO Floor One S7 Premium Hepa filtrid ja harjarullid, (2 tk.+2tk.)

49.99€
Mudel: 710833
Kättesaamine pakiautomaadist al. 3.60 €
Kulleriga kohaletoimetamine al. 4.68 €
Tootekirjeldus

Pakendis:
2 vahetust mikrokiudrulli + 2 HEPA kuivfiltrit

Suur jõudlus
Kvaliteetsed pehmete harjastega mikrokiudrullid imevad ja pesevad põrandaid samaaegselt, püüdes kinni väikesed osakesed, suured osakesed ja vedelikud

Nutikad isepuhastuvad harjarullid
Nutikad isepuhastuvad harjarullid on kergesti eemaldatavad, puhastatavad (pärast iga kasutuskorda) ja vahetatavad (iga 3-6 kuu järel), sobivad laminaatidele, linoleumile, tihendatud puitpõrandatele, marmorile jne.

Kuiv HEPA-filter püüab kinni 99,99% eralduvatest osakestest
Käsitsi vaakum HEPA kuivfilter püüab kinni 99,99% puhastamise käigus eralduvatest osakestest, sealhulgas nii väikesed kui 0,3 mikronit.

Floor One S7 Premium jaoks

Üldine hinnang

Individuaalne lähenemine

Innovatiivsed tehnoloogiad

Ostu tagastamine

Autoriseeritud partner

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui nõustute küpsiste kasutamisega, klõpsake nupul "Nõustun" või jätkake veebilehe sirvimist. Saate oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem teavet küpsiste kohta saate lugeda Privaatsuspoliitikast.

Tasu 3-s võrdses osas. Ilma lisakuludeta. Vaata...

messenger